Algemene voorwaardenTijdelijke toevoeging alg.voorwaarden i.v.m. Corona crisis

Met betrekking tot de Corona maatregelen hebben we op dit moment het volgende beleid.

OMBOEKEN

Bij annulering ivm Corona bieden we aan om reserveringen om te boeken naar een andere periode binnen 6 maanden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Mochten jullie de boeking naar het hoogseizoen willen verplaatsen dan zullen we dit hogere tarief met jullie verrekenen.

ANNULEREN

Omdat het een situatie van overmacht is waardoor zowel huurder als verhuurder worden gedupeerd willen we "de pijn" delen en zullen we de helft van de verschuldigde kosten (zie onder het kopje "Annuleringsvoorwaarden" verderop) aan u in rekening brengen (te verrekenen met eventuele aanbetaling).
Mocht er een zodanige lockdown komen dat de overheid verbied om in een vakantiehuisje te verblijven, dan bevinden we ons weer in een andere situatie en hebben jullie geen andere keus dan de reservering te annuleren. In dat geval zullen we het totaalbedrag terugstorten. Voor zolang er nog wel een keuze is houden we de regeling aan zoals hierboven omschreven.

CONTACTLOZE OVERDRACHT

I.v.m. corona zullen we jullie niet persoonlijk ontvangen. Het huisje is open bij aankomst, de sleutel ligt dan op tafel. Info, overleg en overige communicatie zal via Whatsapp/mail/telefoon gaan.
Wel willen we jullie meegeven dat het verblijf (juist op dit moment) in het natuurhuisje erg prettig is. Er zijn fietsen aanwezig, er liggen fiets- en wandelroutes in het huisje, er zijn spelletjes en lectuur, een smart tv en nog meer luxe. Op een paar km afstand is er een supermarkt. We begrijpen dat de situatie nu anders is dan dat jullie je hadden voorgesteld, maar daardoor misschien extra fijn om even weg te zijn, te lezen, te fietsen en te genieten van de rust. We begrijpen het uiteraard als jullie hiervan af zien maar wilde het toch even meegeven ter overweging


( EINDE TIJDELIJKE TOEVOEGING voorwaarden I.V.M. CORONAVIRUS )

Voordat je een fantastische tijd tegemoet gaat in dit prachtige vakantiehuisje en kunt gaan genieten van de natuur, willen wij je graag attenderen op de volgende punten;
1. Wij spreken af, en je verklaart hierbij, dat je het huisje persoonlijk betrekt. Ook verklaar je dat je het huisje en het terrein rondom op een nette en correcte wijze gaat bewonen en dat er tijdens het verblijf geen overlast veroorzaakt zal worden. Breng je onverhoopt schade toe aan het terrein/vakantiehuisje of is er sprake van nalatig gebruik, dan kunnen de kosten daarvan op jou verhaald worden door de verhuurder.
2. Het vakantiehuisje wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van voldoende keukengerei, vaatwerk, glaswerk, dekens en kussens voor het hele gezelschap. Bij aankomst zijn alle apparaten in werking. Mocht dit niet zo zijn, informeer dan zo spoedig mogelijk de verhuurder. Wij zullen dan zo snel mogelijk het probleem proberen te verhelpen. Ook ben je als gast verplicht de verhuurder van het vakantiehuisje binnen 24 uur na aankomst te waarschuwen in geval van schade in het gebouw en de bijgebouwen.
3. Uiteraard gaan we ervan uit dat je een zorgeloos verblijf hebt, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het belangrijk dat je als gast verzekerd bent tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met de huur van het vakantiehuisje (brand- en waterschade). Ben je niet WA verzekerd, dan kan je persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor deze schadekosten en voor de rente over deze kosten. Wij hebben het verhuurde vakantiehuisje en bijgebouwen ook verzekerd (opstal en inboedelverzekering).
4. Verder is het belangrijk om te weten dat je als gast de verhuurder of zijn/haar vertegenwoordiger nooit de toegang tot het vakantiehuisje mag weigeren als hierom gevraagd wordt.

Overige bepalingen en huisregels:

Roken in het vakantiehuisje is niet toegestaan
Huisdieren zijn niet toegestaan
Feesten en evenementen in en om het vakantiehuisje zijn niet toegestaanAnnuleringsvoorwaarden:


Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag. Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom, vermeerderd met de boekingskosten. Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom, vermeerderd met de boekingskosten. Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom, vermeerderd met de boekingskosten. Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom, vermeerderd met de boekingskosten.

Vakantiehuisje Klein Kraaienhof